Köpvillkor
Varumärken
Tysk Kvalité Innovativ Design Svenska Manualer
Ordertelefon: 0220-10100
Produkter

Information för dig som handlar av oss!

Köpinformation

Vi säljer till Sverige Norge och Finland. När du registrerar dig som kund hos Mecia.se så registreras dina uppgifter i vår databas. Mecia.se ger inte ut information om sina kunder till andra företag, vi kan komma att använda din adress för egen reklam eller för att ge dig information om produktändring.

Du som beställer hos oss ska fyllt minst 18 år. Är du under 18 krävs målsmans underskrift.

Betalning Företag:

Direktbetalning:Du betalar till vårt Bank Giro 5122-9201 eller med Swish till 123 323 66 27. Glöm inte att ange ditt ordernummer vid betalningen.

Faktura: Vi ger dig faktura på 10 Dagar netto. För längre faktura tid skall det avtalas separat med oss innan beställning. Vi tar ut en avgift om 6% av ordervärdet om du valt faktura vid order av Twin Busch sortiment.

Leasing: Vi erbjuder Leasing 12 - 60 månader. 0 kr i kontantinsats, betalning sker månadsvis. Räntan tillkommer.

Kortbetalning: Du betalar direkt på hemsidan med kort. Köpet debiteras dig direkt. Vid eventuell justering av fraktpris så faktureras det i efterhand.

Betalning Privatperson:

Direktbetalning:Du betalar till vårt Bank Giro 5122-9201 eller med Swish till 123 323 66 27. Glöm inte att ange ditt ordernummer vid betalningen.

Faktura 10 Dagar netto. För längre faktura tid skall det avtalas separat med oss innan beställning. Vi tar ut en avgift om 6% av ordervärdet om du valt faktura vid order av Twin Busch sortiment.

Delbetalning med Klarna. Ring oss om du vill ha delbetalning. Vi tar ut en avgift om 3% av ordervärdet vid delbetalning med Klarna.

Kortbetalning: Du betalar direkt på hemsidan med kort. Köpet debiteras dig direkt. Vid eventuell justering av fraktpris så faktureras det i efterhand.

Leverans:

Vi skickar allt gods med Schenker, DSV, DHL och Postnord. Vid köp av skrymmande varor och pallgods så debiterar vi den faktiska frakten. En säljare kommer att maila dig en korrekt bekräftelse med frakt. 

Transportskador:

Om varan har transportskadats ska du anmäla det direkt till chauffören eller senast 5 dagar efter att du mottagit varan till fraktbolaget som gör en skadeanmälan. När du fått ditt skadenummer så ringer du 0220-10100 och meddelar oss så att vi kan begära returtransport samt skicka ut ny vara till dig. Mecia.se står för returfrakten och frakt av ny vara. Vid större gods så som billyftar och däckmaskiner så måste vi tyvärr invänta fraktbolagets utredning innan vi kan byta ut varan, detta kan medför mindre fördröjning innan varan kan bytas ut.

Ångerrätt: ( Gäller ej företag )

Du har alltid 30 dagars ångerrätt från inköpsdatumet. Om du inte är nöjd med varan så skickar du tillbaka den till oss och betalar frakten för den. Varan skall skickas tillbaka i originalförpackning och i säljbart skick, den skall alltså vara rengjord och i oförändrat skick. Var noga med att packa vara väl och se till att förpackningen inte skadas, det är du som kund som ansvarar för att varan kommer tillbaka till oss i helt skick med oskadat emballage. Specialbeställningar och metervaror kan ej returneras. Vi återbetalar till dig 21 dagar efter att vi meddelat köparen om att godset är mottaget och godkänt, vi återbetalar bara varuvärdet.

Garanti:

Vi lämnar 2 års garanti på fabrikationsfel eller materialfel från det ursprungliga inköpsdatumet. Varan skall inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om felet beror på undermåligt underhåll, felanvändning eller olyckshändelse. Mecia.se förbehåller sig rätten att enbart skicka utbytesdel till kunden som själv skall installera delen. Mecia.se åker alltså inte ut till dig och byter delar.

Reklamation:

Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer. Enligt konsumentköplagen har du tre år på dig att meddela ett ursprungligt fel på en vara. Du måste lämna ett meddelande om felet inom skälig tid efter det att du har upptäckt felet. När garantitiden gått ut är det du som kund som ska bevisa att felet fanns från början.

FRISKRIVNING:

Vi friskriver oss helt från kostnader som kan uppstå pga försenade leveranser, slutförsäljing eller annan anledning. Expertenbolagen Nordic AB kan aldrig belastas ekonomiskt för förseningar, produktionsstopp eller andra hinder eller händelser som vi ej kan rå över. Vites avtal kan skrivas med Myndigheter, Kommuner och landsting, dessa skall vara skriftligen godkända från båda håll för att vara gilltiga.

Vi friskriver oss från felskrivningar, felaktig pris och felaktiga bilder. Det är alltid upp till dig som kund att försäkra dig om att varan är rätt för dig och passar för ditt ändamål.

Nya Produkter
Dammsugare Aero 26-01 PC X
Dammsugare Aero 26-01 PC X
2.863,00 kr
Rengöringsduk V2 5st/fp
Rengöringsduk V2 5st/fp
111,00 kr
20 st Rengöringsduk S2
20 st Rengöringsduk S2
510,00 kr 460,00 kr
Polerduk Pastell 8kg
Polerduk Pastell 8kg
1.190,00 kr 1.100,00 kr
Microfibre Cloth
Microfibre Cloth
66,00 kr 59,00 kr
Microfiberduk
Microfiberduk
200,00 kr
tvätthandske micro
tvätthandske micro
35,00 kr 29,00 kr
Polerkudde m handtag 3-pack
Polerkudde m handtag 3-pack
70,00 kr 59,00 kr
Microfiberduk ca 40x40cm
Microfiberduk ca 40x40cm
35,00 kr
Microfiberduk - 2-pack
Microfiberduk - 2-pack
58,00 kr 49,00 kr