Köpvillkor
Varumärken
Kända Varumärken Betala vid Leverans Teknisk support
Ordertelefon: 0220-10100

Produkter

Information för dig som handlar av oss!

Vi säljer till hela Norden

I samband med din beställning registrerar vi dina uppgifter i ett kundregister. Expertenbolagen Nordic AB kommer inte sälja eller utge dina uppgifter till andra företag. Om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter så kontaktar du oss via dom formulär som finns under Kontakta Oss på hemsidan www.mecia.se

För att beställa hos oss så behöver du fyllt 18 år, har du en lägre ålder så behöver vi få in ett skriftligt godkännande av målsman.

Betalning:

Betalsätt, privatpersoner

Collector Checkout
I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi betalning med Collector Checkout. Collector Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan direktbank- och kortbetalning, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet. Kort- och bankbetalning sker smidigt utan att du behöver lämna sidan.
Faktura eller delbetalning innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet.
För att kunna välja faktura eller delbetalning måste du ange din folkbokföringsadress som leveransadress och du ska ha fyllt 18 år vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.
På minasidor.collector.se kan du se alla dina obetalda fakturor från Collector Bank.

Betalsätt, företag
Collector Checkout
I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi betalning med Collector Checkout. Collector Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan kortbetalning, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Ni bestämmer själva vilket betalsätt ni vill använda i kassan, innan ni bekräftar köpet. Kortbetalning sker smidigt utan att ni behöver lämna sidan.
Faktura eller delbetalning innebär att ni får levererat varorna innan ni betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till er. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan ni bekräftar köpet.
Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Frakt:

Vi skickar samtliga varor med Schenker, fraktkostnad ser du direkt i kassan. Fri frakt gäller på samtliga varor vid köp över 600kr ex moms.

Ångerrätt:

Du som postorderkund har alltid rätt att ångra ditt köp upp till 30 dagar from att du mottagit din beställning. Om du ångrar köpet så skall varan vara oanvänd i originalförpackning, du skickar den till vårt lager med den Faktura eller Kvitto du fått från oss. Du betalar själv frakten av varan, och det är du som kund som ansvarar för att varan kommer fram till oss i oförändrat skick. 

Garanti:

Vi ger 2 års garanti på samtliga produkter om inget annat står. Garantin är en utbytesgaranti, vilket gör att vi i första hand skickar den felande delen till dig som du sedan själv skall byta ut. Behöver du hjälp med att byta delen så kan vi utföra det åt dig mot självkostnadspris. Är felet på varan så pass stort att varan behöver bytas ut så betalar Expertenbolagen Nordic AB för fraktkostnader. Garanti gäller ej på slitagedelar och förbrukningsvaror, den gäller ej heller vid olycka eller att du underlåtit dig att följa dom service och underhålls anvisningar som finns att läsa på www.mecia.se

Nya Produkter
Borrskruvdragare DD2G 18,0 V
Borrskruvdragare DD2G 18,0 V
4.290,00 kr
Borrskruvdragare DD2 10,8 V
Borrskruvdragare DD2 10,8 V
1.995,00 kr
Borr/ Skruvdragare 2-batt 18V
Borr/ Skruvdragare 2-batt 18V
3.496,00 kr 2.999,00 kr
Borr/Skruvdragare 2-batt 10,8V
Borr/Skruvdragare 2-batt 10,8V
2.006,00 kr 1.990,00 kr
Verktygsvagn, 13 lådor
Verktygsvagn, 13 lådor
18.514,00 kr 14.990,00 kr
Upplagsvagn med 3 hyllplan
Upplagsvagn med 3 hyllplan
2.190,00 kr 2.090,00 kr
Verktygssats & vagn 1/2-1/4
Verktygssats & vagn 1/2-1/4
11.124,00 kr 10.890,00 kr
Pressystemtångsats
Pressystemtångsats
1.451,00 kr 1.161,00 kr
Skaltång Pistol
Skaltång Pistol
221,00 kr 177,00 kr
Bultsax 900 mm
Bultsax 900 mm
1.895,00 kr 1.519,00 kr